Profil

Hvem er jeg?

Profil: 

Jeg er kvinde på 31 år fra Aalborg. Jeg bor sammen med min søn på 6 år, i en hyggelig 3 værelset lejlighed tæt på byen. I min fritid holder jeg af at dyrke yoga og mindfulness og gå en tur langs fjorden eller ved stranden.  Min søn er mit et og alt, og jeg vægter familielivet sammen med ham utrolig højt:)

I min fritid arbejder jeg på, at skabe en online kanal, hvor personer gratis kan hente inspiration til at arbejde med egen personligudvikling i forhold til at virkeliggøre egen indre-drømme. jeg har i denne sammenhæng, særlig fokus på tankernes betydningen, hvilket også skinner igennem de øvelser, metoder og teamer du kan finde her på siden. På min instagram profil og face book side, kan du finde kortere film, hvor har jeg introducere og præsentere nogen af sidens øvelser og metoder. 

Da området kan være meget personligt, har jeg valgt at oprette en lukket face book gruppe, hvor personer har mulighed for at dele de erfaringer, oplevelser , udfordringer, opture m.m. man gør sig i forbindelse med sit arbejde med egen personligudvikling. Det er vigtig for mig at understege at der er tavshedspligt i gruppen, det vil sige det der deles kommer ikke videre med mindre, man har forhørt sig om det er ok hos de personer, det omhandler. Jeg vil i gruppen dele mine videoer og tage aktiv del i gruppen. 

Oplever du at have dybereliggende personlige udfordringer m.m. du ønsker at arbejde med i forbindelse med egen personlig udvikling opfordre jeg til at søge hjælp hos evt. en psykolog.


Fagligbaggrund:

År 2014, blev jeg uddannet som pædagog på UCN i Nordjylland. 

År 2015, tog jeg en efteruddannelse i neuropædagogik.

År 2017 - 2018, fik jeg certificering som:

- NLP coach Practitioner

- NLP Mindfulness Practitioner

- NLP Leder Practitioner

- NLP pædagogisk Practitioner

- NLP Business Practitioner

Kursuer:

År 2016, fik jeg mit kursus bevis i mindfuldness og yoga ud fra et neuropædagogik perspektiv.

År, 2017, fik jeg kursus bevis i konflikthåndtering

År 2018, fik jeg kursus bevis grundkurset i enneagramet 

Lav din egen hjemmeside gratis!