Interesse og ideen bag hjemmesiden.

Interesse og ideen bag hjemmesiden

Tanken til at lave denne hjemmeside, kommer fra min interesse omkring selv- udvikling og mine drømme, mål og visioner for mit liv.

Jeg er en person, der går op i at gøre drømme til virkelighed, også selvom det kan være svært og til tider føles umuligt og uoverskueligt.

Min filosofi er at med troen på egen kunne, færdigheder, kompetencer, positivt selvværd og selv-billede gør at du er godt på vej hen imod at realitets - gøre dine drømme, indre visioner samt mål for dit liv. Samtidig tror jeg på at det er med til at give en motivation til at arbejde med de ændringer og forandringer, man ønsker for sit liv. 

Det er af min overbevisninger af der bag ens ønske om forandringer og ændringer, gemmer sig et hav af ydre og indre udfordringer såsom: usikkerhed, bekymringstanker, nervøsitet, stress, manglede selvsikkerhed, familiemæssige udfordringer, skilsmisse, præsentationsangst, mistvivledes på jobbet m.m. 

Jeg fandt det særlig interessant at arbejde med de udfordringer, der gemte sig bag de ønsker jeg havde for mit liv. Jo mere jeg arbejde med og blev opmærksom på disse udfordringer jo tættere, kom jeg også mine drømme. Jeg har særlige 3 drømme, der betyder meget for mig at udleve, den ene er at blive ved med at være en god mor, og den anden er at følge mine karriere drømme, og den tredje er at være den bedste udgave af mig selv. 

I min rejse imod mine drømme, blev jeg særlig optaget af at udarbejde denne gratis hjemmeside, hvor personer kan hente inspiration til at arbejde med egen selvudvikling i forbindelse med indre drømme og visioner igennem livet. Hjemmeside vil forblive gratis og opdateret løbende med øvelser samt modeller som tager afsæt i min egen livshistorie. Dette håber jeg kan hjælpe andre med deres drømme og visioner, samt hvordan dette eventuelt kan gøres til virkelighed.  

Indholdet du finder på hjemmesiden er udarbejdet af mig. Brugen af hjemmesidens øvelser, metoder m.m. er på eget ansvar. Oplever du at have dybere liggende personlige udfordringer, som du ønsker hjælp til at arbejde med opfordre jeg til at søge professionelt hjælp hos. eks. en uddannet psykolog.   Tak fordi du læste med :) 
Med venlige hilsen 
Pernille Jean Olsen
Lav din egen hjemmeside gratis!