Nye metoder og modeller hver 2 månede

Månedens nye metoder og modeller

Kære læser :)
I Januar offentliggøre jeg min nyeste model, der handler om indre - motivation. Vi vil kigge lidt på, hvorfor den er særlig vigtig for at os at dyke ned i når vi arbejder med at gøre "vores drømme til virkelighed".

Jeg ved ikke, om du kender til det med at have en indre -drøm. Hvor du på den ene side tænker noget lignede; "Hold nu op!.. den her indre -drøm, skal jeg bare have gjort til virkelighed, og jeg har lige de forudsætninger og ressourcer det kræver". Dialogen suppleres samtidig med et hav at positive tanker, der er med til...

Min præsentationsangst blev en del af min narrativ fortælling, en del som jeg brændende gerne ville arbejde målrette med. Min præsentationsangst, har ofte har haft en udfordrende effekt på mig særlig i forbindelse med eksammer, personalemøder, jobsamtale, oplæg eller i forbindelse med situationer, hvor jeg har følte at jeg skulle præsentere og leve...

Lav din egen hjemmeside gratis!