Teamer og emner

Månedens nye teamer og emner

Jeg vil i dette lille oplæg, skrive lidt om hvilken personlig betydning mit netværk, har på mit arbejde i forhold til at gøre mine indre - drømme til virkelighed. For mig er det særlig vigtig at mærke at mit nærmeste netværk bakker mig op og imødekommer, interesserede, lyttende til de tanker, refleksioner og følelser der tilknyttet mit ønske om...

Inspirationen til dette lille emne tager sit afsæt i min egene oplevelser, hvor jeg ikke altid talte pænt til mig selv. Det kunne f.eks. være i forbindelse med forberedelse til en jobsamtale, hvor jeg kunne finde på at sige til mig selv "det klare du ikke det, her. Du ser ikke prof ud, eller jeg er lige så kvalificeret...

Kære læser😊Det er nu blevet tid til at afsløre temaet for oktober måned, som er "Jobsamtale". Min lyst og motivation for at arbejde med temaet skyldes at jeg længe har haft en drøm om at blive endnu bedre til at håndtere min nervøsitet inden en evt. jobsamtale. Jeg har i denne sammenhæng udarbejdet en lille "Guide",...

Går du indimellem rundt med en dominerende el. ubehagelig indre-kritikker? det gjorde jeg, og hold da op det var ikke behageligt. Den begrænsede mig ofte i at gøre, opnå og arbejde henimod de forandringer og mål, jeg ønskede for mig selv.

" At ture og satse på sig selv" Efter min mening er det at ture at satse på sig selv, ikke lige med at du rent faktisk gøre det. Nu sidder du muligvis og tænker, ligger der ikke det i ordet at turer? Er det ikke det, samme som at sige jeg gør det?. Jeg er er delvis enige og...

Lav din egen hjemmeside gratis!