SATS PÅ DIG SELV

2018-08-17
                                                                            At satse på sig selv.

" At ture og satse på sig selv" Efter min mening er det at ture at satse på sig selv, ikke lige med at du rent faktisk gøre det. Nu sidder du muligvis og tænker, ligger der ikke det i ordet at turer? Er det ikke det, samme som at sige jeg gør det?. Jeg er er delvis enige og det begrunder jeg i. At jeg ofte har sagt til mig selv " i morgen er jeg klar til at offentliggøre min hjemmeside" Denne sætning havde jeg sagt til mig selv i 2 år inden, jeg rent fysik begyndt at handle på den.

Det er her jeg synes det begynder at blive spændende for, det er her vi virkelig vil opleve om vi nu også tør at satse på os selv, og derved også i nogen sammenhæng gør os sårbare overfor omverden.

I forhold til dette fandt jeg det særlig interessant at vende fokusset imod "den handlingen", vi udviser i forhold til den situation/kontekst/drøm og det livsområde, hvor vi ønsker at satse på os selv.  Jeg har oplevet det, som værende en god ret snor i forhold til at blive klarover "om jeg lyver for mig selv, eller taler sandt når jeg "Siger jeg er klar til at satse på sig selv". 

Oplever  jeg at mine handlinger, viser at jeg ikke satser på mig selv "benytter jeg mig ofte af følgende spørgsmål:

  • Hvad er årsagen til at jeg, handler som jeg gør? Og hvorfor siger jeg til mig selv, at jeg er klar til at satse, når jeg ikke handler derefter?
  • Hvis nu jeg forestiller mig at jeg er helt klar til at satse, hvad skal jeg så gøre? Og hvad er drivkraften for det fysiske og mentale jeg gør?
  • Hvilke overbevisninger gemmer sig bag, når du siger du udtrykker at du er klar på at satse på dig selv?

  • Hvad er mit nuværende resultat af mine handlinger hertil?

Ved at reflektere over disse spørgsmål, blev det skarpere for mig hvilke udfordringer og succes oplevelser, jeg oplevede der var forbundet med "Når jeg sagde til mig selv, at jeg tør at satse på mig selv" 

IDAG D.02-11-2018 Tog jeg springet og satsede på mig selv - jeg offentliggjorde nemlig min hjemmeside:)

Kære læser :) 
Dette er en lille forlængelse af mit tidligere indlæg "At ture og Satse på sig selv". Jeg har længe drømt om at lave en hjemmeside, der kan være med til støtte og hjælpe andre til at gør sine drømme til virkelighed. Jeg har indtil i dag, været lidt nervøs for hvordan den vil blive taget imod, og hvilke tanker andre ville have om den. På den måde har det været et lidt sårbart område for mig, men nu føler jeg, at jeg er klar til at offentliggøre den. Der er forsat lidt stave fejl i den, som der vil blive rettet til løbende. God fornøjelse med hjemmesiden, og huske alt hvad du finder her på denne hjemmeside, er helt gratis og fri til benyttelse i det omfang du ønsker at bruge den :) 

Lav din egen hjemmeside gratis!