Nyhedsbrev - om de nyeste ting der sker på denne hjemmeside. 

Nyhedsbrev


Kære læser.

Jeg har i dag, redigeret lidt i min model "Den narrativfortællings fire sider", og læst lidt korrektur læsning på den. Jeg har ligeledes opdateret den indledende tekst og rette spørgsmålene til modelles øvelse til. Dette bliver den sidste redigering og tilpasning af modellen og dens øvelse. Den narrativfortællings fire sider", er tilgængelig indtil slutningen af Maj, hvorefter den fjernes på hjemmesiden, med den hensigt at gøre plads til nye modeller og øvelser. Ønsker du at have adgang til den efter denne periode, er du velkommende til at sende mig en mail, og jeg vil maile den til dig. Forsat god dag, jeg glæder mig til at høre fra dig.

Hilsen Pernille Jean Olsen. 

kære læser. 

D. 9 december 2018. 

Det er i dag ca. 7 måneder siden, jeg rigtig kom i gang med at udleve min drøm om at oprette en hjemmeside, der indeholder alle de modeller, metoder, emner og teamer som for mig har været særlig betydningsfulde i forhold til mine indre-drømme og visioner for mit liv. Det har indtil nu været en helt fanatiske rejse, hvor jeg har lært mig selv endnu bedre at kende:) . En af mine højdepunkter var, da jeg offentliggjorde hjemmesidens web-adresse på de sociale-medier, herunder face-book. Jeg har forsat en masse planer med hjemmesiden, en af dem er at udgive en gratis E-bog med hjemmesidens modeller, teamer og metoder. Jeg forventer at være færdig med den til sommer. Jeg arbejder også lige nu henimod at give hjemmesiden et nyt domæne navn, der matcher lidt bedre til dens indhold end det nuværende domæne navn gør.

Jeg har i dag offentliggjort månedens model "Drømme og indre-konflikt", som er at finde under fanen månedens nye metoder og modeller. 

Til januar vil jeg arbejde med temaer indre - motivation, hvor jeg vil have mit fokus på dens indvirkning og påvirkning på vores mulighed og lyst til at udleve vores indre-drømme. 

Jeg vil gerne sige tak til alle jer, der har fulgt/følger mig på min hjemmesiden og ønske jer et god jul og godt nytår :) pas på dig selv og hinanden.... 

Praktisk information:

I slutningen el. starten af feb. regner jeg med at afholde mit første oplæg/foredrag omkring hjemmesidens indhold. Til Februar vil hjemmesiden få et nyt domæne navn, og der vil komme lide flere faner på. Jeg vil fremover udgiv et nyhedsbrev med en månedens mellerum. jeg vil forsat bestræbe mig på, at offentliggøre en nye model el. metode samt tema pr. måned. Jeg forventer at få en korrektur læser engang i det nye år, med planen om at få hele korrekturen på hjemmesiden rettet fuldstændig til. Alt på hjemmesiden vil forsat være til fri afbenyttelse. Du er altid velkommen til at kontakte mig via. mail. Min mail adresse er at finde under fanen kontakt.  


D.17-12-2018.

Kære læser. 
Jeg har desværre måtte slette min lille intro video til denne hjemmeside på YouTube, da jeg efter megen overvejelse ikke var helt tilfreds med den. Den anden årsag er at jeg forventer hjemmesiden for en nyt domænenavn i slutningen af December 2018. 

Hilsen Pernille 

Forsat god dag.

D.5-01-2018. 

Kære læser. 

Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidst har skrevet et indlæg til min hjemmeside. Jeg har i den senere tid arbejdet lidt med emnet networking i forhold til jobsøgning, og mit ønske om at holde et foredrag omkring min karriere rejse. I forbindelse med min karriererejse, har jeg oplevet hvor en stor en rolle mit ønske om "at være den bedste udgave af mig selv", har haft/har på mine ønsker om at gøre mine karriere drømme til virkelighed. Til dette har jeg haft stor glæde af at bruge mine modeller og øvelser, som du finder her på hjemmesiden. 

Min rejse henimod min karriere drøm er langt fra slut, men jeg føler at jeg er godt på vej. For mig har rejsen indtil nu, bestået af flere trin, det første trin og det hårdeste trin har været/er mit arbejde med egen personlig udvikling. På dette trin er der yderligere en del forskellige trin, herunder min usikker til mig selv, og min usikkerhed på om andre mennesker, synes om de ting jeg gør. Jeg besluttede, mig derfor at udfordre mig selv lidt, og takkede ja til at afholde et oplæg omkring min  karriererejse, hvor jeg bla. vil fortælle lidt om hvordan mine modeller og øvelser, har støttet/støtter mig i at gøre mine drømme til virkelighed. I dag glæder jeg mig til at stå frem og dele dette life med omverden. Ligeledes har jeg har oprettet en kanal inde på instagram IGTV, hvor jeg har indspillet en video omkring visualiseringsøvelsen fra hjemmesiden. Det at indspille denne video og gøre den offentlig for omverden, var et kæmpe spring for mig i forhold til min usikkerhed om hvad andre synes om den, og deres tanker i forhold til mig vedrørende denne visualiseringsøvelse. I dag er jeg glad, for at jeg gjorde det, og er stolt over produktet. Jeg ved samtidig, at der vil være nogen der ude, som ikke bryder sig om den, og nogen som synes den er god samt effektiv. Igennem længere tid, har det betydet meget for mig, hvad andre synes om mig som person og som fagperson, i dag har jeg et lidt mere afslappet forhold til det, takket været mine udfordringer til mig selv, og min måde at bruge mine modeller på. En øvelse jeg særlig har brugt i forhold til at tage springet og offentliggøre min visualiseringsøvelse video på instagram, har været, de simple øvelser jeg har udarbejdet i forbindelse med emnet "Tal pænt til dig selv". Mit tidliger indlæg "at ture og satse på sig selv", har også været med til at give mig motivation til at udarbejde visualiseringsøvelse videoen. Ligeledes har min samlede selvopfattelse model, også været med til at give mig indsigt i og forståelse for, hvordan jeg både har kunne bruge min usikkerside og selvsikkersides egenskaber og færdigheder til støtte mig i at lave videoen.

Jeg vil i løbet af januar måned indspille flere videoer til min instagram IGTV kanal. Videoerne vil indeholde de øvelser, modeller og temaer som du finder her på hjemmesiden.  

Det var alt for denne gang, jeg håber at du er kommet godt ind i det nye år ;) Pas på dig selv, og vær tro mod dig selv. 

Nytårs hilsner fra mig til jer, 

/Pernille Jean Olsen. 
Lav din egen hjemmeside gratis!